Velkommen til MAN Truck & Bus Danmark A/S -
Kontakt MAN: 43 43 20 44

Hurtig søgning Lastbiler

Hurtig søgning Busser

Nyheder

Trygt løb gennem den tyske fodboldliga med MAN

Denne sæsons tyske fodboldliga er vidne til, at 13 af klubberne er godt kørende i MAN og NEOPLAN busser. Holdene kører op til 60.000 kilometer per år. For at sikre, at det kostbare gods når sikkert frem til destinationen kan buschaufførerne mere end blot stole på førsteklasses sikkerhedssystemer – de er trænet i at håndtere busserne trygt af MAN ProfiDrive.

Mere


Langdistance bus trend testet: en NEOPLAN Cityliner på specialmission

Markedet for busser boomer og flere nye operatører vil til fadet. Men langdistance rejser med bus er stadigt nyt og både operatører og passagerer lærer stadigt. Vi vil gerne mere - og især forstå mere præcist hvad passagerer har lyst til at foretage sig på en rejse og hvilke forventninger de har til multimedie og andre faciliteter generelt. Derfor har en særlig indrettet NEOPLAN Cityliner været på en 4-ugers specialmission.

Mere


"Konstant Effektiv Tour": 10.000 kilometers gennem Rusland

Efter mere end 90.000 tilbagelagte kilometer gennem Vesteuropa i 2011 og Sydafrika i 2012 kommer "Konstant Effektiv Touren" til Rusland i 2013. I løbet af august vil MAN Truck & Bus turnere gennem Rusland. Turen starter den sydlige by Sochi – stedet hvor den kommende vinter OL afholdes – og fortsætter gennem den asiatiske by Jekaterinburg til Moskva. En MAN TGS WW og en reference bil kører til 11 MAN support punkter mellem Sortehavet og Ural bjergene, hvor køretøjerne bliver præsenteret for kunderne.

Mere


13 første divisionshold stoler på busser fra MAN og NEOPLAN

MAN starter 2013/2014 fodboldsæsonen men en ny rekord – i alt 13 Bundesliga klubber anvender holdbusser fra MAN og NEOPLAN til at køre spillere og trænere til stadions i Tyskland. Med en markedsandel på 72 % for holdbusser dominerer MAN tydeligt ligaen. Hver weekend nyder 350 professionelle fodboldspillere de luksuriøse faciliteter som tilbydes på MANs holdbusser.

Mere


Med MAN ServiceCare efterser MAN din lastbil imens du kører

MAN tilbyder, som noget nyt, en unik service på alle MAN Euro 6 køretøjer. Vi kalder det ”MAN ServiceCare”. Med MAN ServiceCare hjælper vi med at holde et vågent øje med dine lastbiler imens du stadig kører på landevejen og vi kalder dig først ind på værkstedet, når det er ved at være tid til service. Derved undgår du unødig spildtid, da du ikke behøver at besøge dit værksted før det er nødvendigt.

Mere


MAN TeleMatics® App vinder designpris

MAN TeleMatics® App'en har netop vundet den eftertragtede "IF Communication Design Award 2013".
MAN TeleMatics® App'en var nomineret blandt 1086 andre kandidater i kategorien "Mobile Applications" og blev honoreret med prisen, som en anerkendelse af et ekstraordinært kommunikationsdesign.
Mere